Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

La Mare: Roger Mas

La Mare Cultural

La Mare: Roger Mas

La Mare, la nova iniciativa d’arrel nascuda al Solsonès amb la voluntat de mantenir activa la vida cultural de i a la comarca, posa a la venda les entrades del seu primer esdeveniment, que se celebrarà els propers 31 de juliol i 1 d’agost a la Font de la Mina (a dos quilòmetres a peu des de Solsona).

El festival “La Mare” comprèn dues jornades de música, natura i immersió, una tríada d’elements que es conjuguen amb la finalitat d’acostar el territori a la gent d’aquí i també a la d’arreu.

El quart i últim concert
Qualificat en reiterades ocasions com la veu més bonica de Catalunya i erigit com una veritable figura de la cançó, Roger Mas teixirà una vetllada que transcorrerà per la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. En aquesta línia, Mas manlleva la llengua de carrer, mots singulars i diverses expressions literàries en tots i cadascuns dels seus vuit àlbums de creació. D’aquesta manera, el cantautor solsoní és també avui un músic que escriu constantment en el quadern de les idees i potineja en el sentit de la poesia, capaç de divulgar-la i democratitzar-la. I les idees, respiren i surten.

Dia: 1 d'agost

Hora: a les 22 h

Preu entrada: 12,50 euros

Lloc: font de la Mina 

Aforament: 50 persones


Mesures de seguretat COVID-19:

Tenint en compte les circumstàncies derivades de la COVID-19, l'organització seguirà amb especial cautela les mesures organitzatives i de prevenció implementades que passen per minimitzar el contacte entre persones - les distàncies seran garantides - i evitar les oportunitats de contagi del virus.

Per això, l’ús de mascaretes així com l’aplicació de gel hidroalcohòlic (el públic en podrà trobar al recinte) seran de total obligatorietat per a totes les assistents.

Tanmateix, recomanem a les assistents que s’animin a venir caminant fins a l’espai de la Mare de la Font, que connecta amb la Font de la Mina. Estem segures que el viatge, més enllà del que pugui oferir la música de Magalí Sare i Sebastià Gris, Guillem Roma, Clàudia Cabero i Roger Mas, serà més interessant i enriquidor si comença des d’un nosaltres conjunyit amb la natura.

Més informació: www.lamarecultural.com

No hi ha entrades disponibles per aquest esdeveniment o activitat. « Torna enrere

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10