Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

Massa tard, massa

Musical "Massa tard, massa"

Massa tard, massa

 “Massa tard, massa” és un musical concebut pel jove músic solsoní Pau Vilaseca, quan estava cursant 2n de batxillerat. A més d'escriure’n el guió i les cançons, es va proposar posar-lo en escena amb música interpretada en directe. Va reunir tot l'equip humà que es necessita per tirar endavant un projecte tan ambiciós (actors, músics, directors, coreògrafs, tècnics..) i després d’uns mesos d’assajos es va estrenar amb molt èxit al Teatre Comarcal de Solsona el desembre de 2018.

Tots els temes del musical han estat compostos per Pau Vilaseca i els interpreten en directe 11 músics i 11 actors. Francesc Boix i Mari Prat són els directors del muntatge i de la direcció musical se n’encarrega el propi autor, Pau Vilaseca.

L’argument gira al voltant d’una lluita Intergeneracional basada en l’amor i en la delinqüència en aquells feliços anys 20 a la ciutat de Nova Orleans. El swing i el jazz es fusionen en una història de por, secrets i misteris. A través de les cançons se’ns descobreixen els dilemes d’uns personatges que hauran d’afrontar el seu destí.   

Dies i horaris:

  • Dissabte, 26 d'octubre a les 19 h
  • Diumenge, 27 d'octubre a les 18 h

Lloc: Teatre Comarcal de Solsona

Preu:

  • Entrada general: 10 euros
  • Menors de 16 anys: 8 euros

Durada: 1 h 15 minuts

Apte per a tots els públics

 

 

No hi ha entrades disponibles per aquest esdeveniment o activitat. « Torna enrere

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10